Det kändes inge' bra...

Skapad 2007-05-23 20:51 och är läst 1086 gånger

gillar detta

... de första 3 milen. Solorunda ut till spetsen och färjeläget på Munsö och tillbaka. Vid Drottningholm får jag lite häng också och det måste vi väl kunna enas om -det är fan inte ok att lägga sig på rulle på en vilt främmande cyklist utan att säga till att man är där? Tänk om jag får för mig att tvärbromsa och inte vet att jag har någon liggandes på bakhjulet? Ska jag åka i backen då för att någon åker snålskjuts på mig? Något måste man väl pipa ifrån sig, eller hur?

Nå, jag släppte förbi dem istället och sedan delades våra vägar och jag hade mina vita streck i marken alldeles för mig själv. Men, som sagt det kändes inte bra. Det var motigt, jag mådde lite illa och bestämde mig för att det här var nog en dag man får ta det jäkligt lugnt och kanske ge till och med upp... jag ska bara dit bort till den svängen, och sedan vänder jag. Men före den där svängen händer något. Rätt var det är får jag energi och rytm och kör resterande 6 mil med skönt flyt och dessutom lite medvind på hemvägen. Yes! Jag som trodde att jag tappat formen alldeles hade nog bara ovanligt lång startsträcka idag. Kanske kom jag iväg lite för hastigt inpå käket, vad vet jag. Nu känns det i alla fall toppen! En lite kylslagen och blåsig solskensrunda, premiäråkandes i kortbyxor. Och jag har salt i hela ansiktet *mmm*

Dirxcens
2007-05-26 08:34
Bilfärjan till Adelsö, tja varför inte. Kan man associera till Finladsbåten eller vilka förväntningar ska man ha? Nöjen? Tax-free? 40-talist konferanser med suspekta avsikter?

2007-05-24 07:27

Nä, visst är det öken, mats? De har väl aldrig kraschat någon gång och tänker inte så långt. Men måste jag vara med när de skaffar sig den erfarenheten första gången? Nä. Tack.

Dirx! Det ante mig just, att du skulle sitta och vanhedra monarkin på det sättet. När du och Fredde kommer upp (snälla, snälla, snälla *blink blink blink*Puss) tar vi bilfärjan över till Adelsö också. Så långt har jag aldrig tagit mig nämligen.

Dirxcens
2007-05-23 23:17

Slottet hittar jag till, där bakom i knugens trädgård satt jag och en kompis och tryckte i oss varsin kvarting whiskey på det glada 90-talet. Sedan kommer ju frågan, är det på Birka som E-Type ska begrava sin frisyr? Tja, det kan ju Runar sia om. Hur som helst, härlig tur Åsa. Skönt att du hittade tillbaks till både linjerna och andan!!

mats
2007-05-23 23:08

Trettio knyck i snitt och det började som en seg dag. Starkt. Älskar inte heller sådana där opåkallade snyltisar i bakhjulet.

Mats
2007-05-23 23:07
Känner igen mig Äsa. ibland så kan de första milen kännas som en nära döden upplevelse och man är nära att ge upp men helt plöstligt , som genom ett under fär man krafterna tillbaka och allt flyter på bra!

2007-05-23 21:24
Ska genast testa det i morgon på kursen! Skrattar

2007-05-23 21:23
Haha, vad roligt! Då kan du sätta en markering på färjeläget på Munsö och länka till min presentation här på cykelklubben.se också *fniss*

2007-05-23 21:21
Lustigt att du "pekar" på var kungen bor...det vet jag redan. Hi,hi.. Går just nu en utbildning i hur man gör hemsidor. Idag jobbade vi med en stadsguide över Stockholm. Jag lade bland annat in en karta över Stockholm där jag gjorde en lite markering vid slottet som jag länkade till hovets hemsida...he,he,: Är ju inte ett dugg kungligt intresserad egentligen men det var rätt häftigt att få ihop alltihopa!

2007-05-23 21:13
Ja... där bor kungen *pekar*

2007-05-23 21:02
Skönt Åsa att energin hittade tillbaka till dig och du fick ett så bra flyt i din cykling. Förstår att du känner dig nöjd nu! strongt jobbat att cykla ensam så länge! Cool Vilken fin kartbild du lagt in!

Bloggare

Åsa från Sollentuna