« Till "CYKEL-BLOGGEN"

 
   
Det hände 2007-05-23
Skapad 2007-05-23 20:51, visad 1076 gånger

Det kändes inge' bra...

Det kändes inge' bra...
... de första 3 milen. Solorunda ut till spetsen och färjeläget på Munsö och tillbaka. Vid Drottningholm får jag lite häng också och det måste vi väl kunna enas om -det är fan inte ok att lägga sig på rulle på en vilt främmande cyklist utan att säga till att man är där? Tänk om jag får för mig att tvärbromsa och inte vet att jag har någon liggandes på bakhjulet? Ska jag åka i backen då för att någon åker snålskjuts på mig? Något måste man väl pipa ifrån sig, eller hur?
Nå, jag släppte förbi dem istället och sedan delades våra vägar och jag hade mina vita streck i marken alldeles för mig själv. Men, som sagt det kändes inte bra. Det var motigt, jag mådde lite illa och bestämde mig för att det här var nog en dag man får ta det jäkligt lugnt och kanske ge till och med upp... jag ska bara dit bort till den svängen, och sedan vänder jag. Men före den där svängen händer något. Rätt var det är får jag energi och rytm och kör resterande 6 mil med skönt flyt och dessutom lite medvind på hemvägen. Yes! Jag som trodde att jag tappat formen alldeles hade nog bara ovanligt lång startsträcka idag. Kanske kom jag iväg lite för hastigt inpå käket, vad vet jag. Nu känns det i alla fall toppen! En lite kylslagen och blåsig solskensrunda, premiäråkandes i kortbyxor. Och jag har salt i hela ansiktet *mmm*


Runda: Färjeläget Adelsö t o r

Faktaruta
Varaktighet 3 h 0 min

Tipsa andra om detta
  • E-mail this story to a friend!
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • MySpace
  • TwitThis
Det går inte att kommentera denna post. [ info ]

Kommentar av Dirxcens,  2007-05-26 08:34
Bilfärjan till Adelsö, tja varför inte. Kan man associera till Finladsbåten eller vilka förväntningar ska man ha? Nöjen? Tax-free? 40-talist konferanser med suspekta avsikter?
Kommentar av Åsa,  2007-05-24 07:27

Nä, visst är det öken, mats? De har väl aldrig kraschat någon gång och tänker inte så långt. Men måste jag vara med när de skaffar sig den erfarenheten första gången? Nä. Tack.

Dirx! Det ante mig just, att du skulle sitta och vanhedra monarkin på det sättet. När du och Fredde kommer upp (snälla, snälla, snälla *blink blink blink*Puss) tar vi bilfärjan över till Adelsö också. Så långt har jag aldrig tagit mig nämligen.

Kommentar av Dirxcens,  2007-05-23 23:17

Slottet hittar jag till, där bakom i knugens trädgård satt jag och en kompis och tryckte i oss varsin kvarting whiskey på det glada 90-talet. Sedan kommer ju frågan, är det på Birka som E-Type ska begrava sin frisyr? Tja, det kan ju Runar sia om. Hur som helst, härlig tur Åsa. Skönt att du hittade tillbaks till både linjerna och andan!!

Kommentar av mats,  2007-05-23 23:08

Trettio knyck i snitt och det började som en seg dag. Starkt. Älskar inte heller sådana där opåkallade snyltisar i bakhjulet.

Kommentar av Mats,  2007-05-23 23:07
Känner igen mig Äsa. ibland så kan de första milen kännas som en nära döden upplevelse och man är nära att ge upp men helt plöstligt , som genom ett under fär man krafterna tillbaka och allt flyter på bra!
Kommentar av Cissi,  2007-05-23 21:24
Ska genast testa det i morgon på kursen! Skrattar 
Kommentar av Åsa,  2007-05-23 21:23
Haha, vad roligt! Då kan du sätta en markering på färjeläget på Munsö och länka till min presentation här på cykelklubben.se också *fniss*
Kommentar av Cissi,  2007-05-23 21:21
Lustigt att du "pekar" på var kungen bor...det vet jag redan. Hi,hi.. Går just nu en utbildning i hur man gör hemsidor. Idag jobbade vi med en stadsguide över Stockholm. Jag lade bland annat in en karta över Stockholm där jag gjorde en lite markering vid slottet som jag länkade till hovets hemsida...he,he,: Är ju inte ett dugg kungligt intresserad egentligen men det var rätt häftigt att få ihop alltihopa!
Kommentar av Åsa,  2007-05-23 21:13
Ja... där bor kungen *pekar*
Kommentar av Cissi,  2007-05-23 21:02
Skönt Åsa att energin hittade tillbaka till dig och du fick ett så bra flyt i din cykling. Förstår att du känner dig nöjd nu! strongt jobbat att cykla ensam så länge! Cool Vilken fin kartbild du lagt in!

Det går inte att kommentera denna post. [ info ]

 

Cykelresor till Mallorca

Cykelradion